Vse o nakupu

Nakupovanje v naši trgovini je zelo preprosto. Če vas zanimajo načini dostave in plačila ter cene, obiščite to stran:

Dostava

Plačilo

Kratek vodnik za nakupovanje v naši trgovini:

1. Vstavljanje v košaro

Ko se odločite za izdelek, ki ga želite kupiti, kliknite ikono Dodaj v košarico. (Preden to storite, se dobro pozanimajte o dobavnem roku izdelka. Ali gre za hitro dostavo, tj. izdelek imamo na zalogi in ga lahko odpošljemo v 24 urah, ali pa je določen čas dostave.) Nato boste videli, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico, in lahko izberete, ali želite nadaljevati z nakupom, tj. dodati več izdelkov v košarico ali nadaljevati z blagajno. Po vnosu boste v košarici videli dejansko darilo, ki ga podarjamo ob nakupu. Če vas darilo ne zanima, ga lahko odstranite iz košarice.

2. Prilagajanje košare

Če ste že izbrali izdelke, ki jih želite kupiti, kliknite “Pojdi na naročilo” ali kliknite na ikono košarice na zgornji desni strani. V košarici lahko nato urejate količino naročenih izdelkov (ikoni +, -), uporabite kupon za popust itd.  

3. Izpolnjevanje podatkov, plačilo in izbira prevoza

V naslednjem koraku vnesete svoje podatke, kot so ime, naslov, telefonska številka itd. Naslov za dostavo in naslov za izstavitev računa lahko vpišete ločeno. V tem koraku lahko napišete tudi opombo. Nato kliknite na Strinjam se s pogoji in nadaljevali boste z naslednjim korakom, v katerem boste izbrali način plačila in dostave.

V naslednjem koraku izberete način dostave in plačila. Najprej izberite dostavo.

Izbirate lahko med kurirsko službo DPD in Pošto Slovenije. Med plačili je trenutno na voljo le plačilo po povzetju (ob dostavi). Pripravljamo možnost plačila s kartico.

4. Pošiljanje naročila

Zadnji korak v postopku nakupa je povzetek vseh podatkov. Če odkrijete napako, se lahko vrnete na kateri koli korak in napako popravite. V povzetku ste navedli vse pomembne podatke, kot so način plačila, pošiljanje, do kdaj bo vaše naročilo obdelano, zato bodite pozorni na ta korak. Nato kliknite ikono Oddaj naročilo. Na vaš elektronski naslov bo prispelo potrditveno e-poštno sporočilo (če ga ne najdete v svojem e-poštnem predalu, preverite SPAM, če ga ni tudi tam, se obrnite na nas).

5. Registracija

Ta korak ni obvezen. Če vas to zanima, se lahko registrirate po oddaji naročila. Tako boste ustvarili račun, v katerem boste imeli pregled nad vsemi naročili in njihovo trenutno obdelavo. Pri naslednjem nakupu se morate prijaviti le z e-pošto in geslom, ki ste ju vnesli med registracijo, in vam ni treba ponovno vnašati svojega naslova in podatkov.